4-годишно момченце пласира кокаин

Полицаите в Нюарк, САЩ, са арестували 25-годишен наркотрафикант, който криел кокаина в дрехите на невръстното си 4-годишно дете. Една от учителките в детската градина на малчугана забелязала, че детето предлага на останалите деца от пакетчетата с др

2009-10-06 10:41:57
4-годишно момченце пласира кокаин
Полицаите в Нюарк, САЩ, са арестували 25-годишен наркотрафикант, който криел кокаина в дрехите на невръстното си 4-годишно дете.
Една от учителките в детската градина на малчугана забелязала, че детето предлага на останалите деца от пакетчетата с дрога и веднага съобщила на полицията. Така униформените стигнали до бащата на момчето и го арестували.

Детето не знаело с какво си има работа и смятало, че това в пликчетата е захар. 25-годишния му баща Шахийд Райт надали е предполагал, че невръстният му син ще търси нови "клиенти" сред децата в детската градина.

Учителката видяла, че едно от децата се опитва да сдъвче плик, пълен с бял прах вътре и веднага позвънила на полицията. След като униформените се отзовали на обаждането, те претърсили дрехите на детето и открили още няколко пакетчета с кокаин. На останалите малчугани веднага били направени прегледи, но нито едно от тях не е погълнало от дрогата.

Бащата на малкия "наркотрафикант" е арестуван, а гаранцията му е 400 хиляди долара.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия